Werkzaamheden

Nieuwbouw

Voor allerlei soorten nieuwbouw kunt u bij ons terecht, van een kleine schuur in uw tuin tot nieuw te bouwen villa. Wij verzorgen het project vanaf tekening tot en met de overhandiging van de sleutel, inclusief alle technische installaties. Hiervoor werken wij samen met betrouwbare en hoog kwalitatieve onderaannemers, waar wij vaak al jarenlang mee samenwerken. Wij maken gebruik van de modernste machines en materialen, om zo hoge kwaliteit te waarborgen en om zo efficiĆ«nt mogelijk te kunnen werken.  In dit gehele proces staan de wensen van de klant centraal. 

Renovatie

Ook een onderdeel van onze veelvoorkomende werkzaamheden zijn renovaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen, of het upgraden van kozijnen en ramen. Zijn uw kozijnen of ramen slecht of verrot, wij maken deze nieuw in onze werkplaats en kunnen deze bij u komen plaatsen. Maar bijvoorbeeld ook het vervangen van gevels, of het compleet vervangen en verduurzamen van uw dak doen wij als renovatiewerk. Heeft u een dak wat aan vervanging toe is, wij willen dit graag voor u oppakken. Vaak doen we dit samen met een stuk verduurzaming van uw woning, door deze direct na te isoleren.

Timmerfabriek

 

In onze eigen machinale timmerfabriek maken we alles wat u maar kunt bedenken. Onze kracht zit in het maken van kozijnen, deuren en (draai-kiep) ramen. Wij produceren zowel voor de zakelijke klant als voor de lokale particulier. Wij produceren alleen maatwerk, dat wil zeggen dat niets standaard is voor ons. Wat u nodig heeft, kan gemaakt worden. Tevens hebben wij jarenlange ervaring in het maken van onderdelen en elementen voor monumenten en oude gebouwen. Hier komt het echte handwerk vaak om de hoek kijken. Ook voor het maken van trappen kunt u bij ons terecht. Heeft u een maatwerk product nodig, neem contact met ons op!

Verbouw

 

Heeft u ruimtegebrek, of wilt u iets veranderen aan uw woning, wij staan voor u klaar! Of het nu gaat om een aanbouw, om het uitbreiden van uw zolderverdieping, of een complete binnen verbouwing, alles kunnen wij voor u regelen. Door de jarenlange ervaring van ons en onze vakmensen, is niets voor ons te gek en staan wij niet vaak voor verrassingen. Ook tijdens verbouwwerkzaamheden werken wij samen met onze vaste betrouwbare partners om zo aan al uw wensen te voldoen. Heeft u plannen om uw pand te gaan verbouwen, neem dan contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw plannen en wensen in vervulling kunnen gaan.